Menu / Ugens Menu
 
Ring og bestil på 35 38 27 77
eller få leveret lige til døren af Room Service.

Ugens Menu

Mandag d. 24. September
Coq au vin blanc - Gråsten unghane i hvidvin med Pancetta, blandede svampe, estragon og creme fraiche. Hertil knuste nye kartofler og friskhakket persille.
 
Som takeaway 115kr og i huset 135kr
 
Tirsdag d. 25. September
"Godfather style" italienske kødboller af Himmerland oksekød og urter i tomatsauce med basilikum. Serveret med tagliatelle, parmesan og rucola.
 
Onsdag d. 26. September
Langtidsbraiseret lam stifado i rødvin med frisk oregano og cannellini bønner samt ovnstegte kartofler, gremolata og feta.
 
Som takeaway 135kr og i huset 155kr
 
Torsdag d. 27. September
Sprængt og grillet kotelet samt jambalaya med ris, chorizo, peberfrugt, tomat og Creole krydderier.
 
Fredag d. 28. September
Stor burger af langtidsstegt Texas brisket med sprød coleslaw, BBQ sauce og syltet agurk. Hertil råstegte kartofler og aioli.
 
Som takeaway 125kr og i huset 145kr
 
Ugens salat
Vitello tonnato - tynde skiver kalvefilet med tuncreme, kapers og salat.
 
Som takeaway 110kr og i huset 130kr
 
Ugens vegetar
Tortellini med spinat og ricotta samt cremet tomatsauce med basilikum.
 
Børneret
Pasta Bolognese
 
Med mindre andet er angivet, koster alle retter 98kr som takeaway og 120kr i huset.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gravy Cph | CVR: 35757333 | Øster Farimagsgade 31, 2100 København Ø - Danmark | Tlf.: 35382777